Difference between revisions of "Programes Android antics"

From mai9
Jump to: navigation, search
 
Line 1: Line 1:
Aquí hi ha els programes d'Android que ja no faig servir per ordre cronològic, no vol dir que no siguin útils, però n'he trobat que em van millor.
+
Aquí hi ha els programes d'Android que ja no faig servir per ordre cronològic, no vol dir que no siguin útils, però n'he trobat que em van millor, que estan en aquesta pàgina: [[Programes Android]]
  
  

Latest revision as of 04:21, 22 October 2014

Aquí hi ha els programes d'Android que ja no faig servir per ordre cronològic, no vol dir que no siguin útils, però n'he trobat que em van millor, que estan en aquesta pàgina: Programes Android


 1. GO Contacts EX - Accedir als contactes de forma fàcil i útil. -- ocupa massa espai i no és tan versàtil i ràpid com el Dialer One.
 2. Data Counter Widget - per fer un widget de 1x1 que mostra el consum mensual (o setmanal) de dades per wifi i cell a la vegada. -- no compta trucades ni sms, així que m'he passat al Traffic Counter.
 3. MixZing - el reproductor de música que m'agrada perquè té widget que mostra la imatge de l'àlbum i perquè pots reproduir la música per carpetes. -- la interfície és massa complicada per canviar d'àlbum, és molt millor el MortPlayer.
 4. Dialer One - un programa que va millor per accedir als números de l'agenda i trucar. -- ja no el faig servir perquè és lleig, ara prefereixo exDialer.
 5. CopiPe - Com que teclejar al mòbil no és el més fàcil del mòn, va bé tenir certes paraules guardades. -- No arranca d'inici en Android 4.0, així que l'he canviat per un altre que té més funcionalitat, Clipper.
 6. AK Notepad - per prendre notes al mòbil. -- té poques funcions, ara faig servir Note Everything.
 7. Silhouette Donation - el fons de pantalla que m'agrada. -- ja no el faig servir.
 8. Traffic Counter - pot fer widgets per veure la quantitat de trucades, sms, wifi i dades 3G. També et diu quants minuts truques cada mes. -- no funciona bé en Android 4.1
 9. SwitchPro - per tenir botons per activar el GPS, Wifi i altres (wifi hotspot, 3G, Data connection, lot). -- ja no el necessito.
 10. pulWifi - programa que et diu les contrasenyes per defecte d'algunes rets wifi (a vegades no serveixen). -- millor el Reveals Wifi.
 11. Weplan - programa que controla quantes trucades, sms i internet gastes i comparar-ho amb la tarifa que tens contractada, i també et fa un estudi de quina seria la millor tarifa segons l'ús. -- la interíficie és una merda com una casa, prefereixo el myPlan.
 12. Wifi Analyzer - Per veure quins wifis tens al teu avast, quina potència tenen, fa gràfiques i tot. -- prefereixo el WiFi Manager, té millor interfície i pots posar un temps d'actualització més curt.
 13. WifiStatus - per veure a quina ret wifi estàs connectat al menú de notificació. -- està més ben fet el WiFi Ticker, i pots escollir quin programa s'obre quan cliques a la notificació.
 14. Net Scan - per veure quins altres dispositius estan connectats al mateix wifi que tu. - Fring fa això i més coses.
 15. Notification Toggle - per activar i desactivar funcions des del menú de notificació, molt pràctic. (alguns mòbils com Samsung ho tenen per defecte) -- és més complert el Widgetsoid, encara que en Android 2.3 no pots activar en el menú notificació.
 16. Reveals WIFI - per trobar els passwords per defecte de les rets wifi. -- Google va eliminar aquest programa i la versió clònica del mateix autor es diu ObtenWIFI.
 17. Wifikill - Serveix per fer fora a altres usuaris de la xarxa wifi on tu estàs connectat. Jo el faig servir per veure qui més hi ha connectat. - millor el programa Fing.
 18. Widgetlocker - per modificar la pantalla de bloqueig. Perfecte per afegir-hi tot tipus de widgets i botons. -- no funciona bé en Android 4.1
 19. Lock Screen Tools - per bloquejar el mòbil i apagar la pantalla sense haver d'anar a buscar el botó físic. -- faig servir la mateixa funció en Widgetsoid
 20. Carat - Analitza quins programes es mengen més la bateria del teu mòbil comparant-ho amb altres usuaris del programa. -- els resultats no et serveixen de res.
 21. Fancy Widgets - per veure el temps, l'hora i la data en la pantalla. Faig servir els skins "MIUInspired Clock" pel rellotge i el "Modern Weather" pel temps. -- ara prefereixo el Aix Weather.
 22. Rain Alarm - program que et diu si plourà i veus el mapa meteosat. -- crec que pren massa bateria, t'avisa quan no toca i amb el Aix Weather veig igual si plourà.
 23. Camera ZOOM FX - fa millors fotos que el programa per defecte, i dispara la foto tocant a qualsevol punt de la pantalla (només per això ja val la pena). -- malauradament triga molt en obrir-se en el Galaxy S3, molt mes que el programa per defecte.
 24. TV3 - per veure els vídeos que pengen a tv3.cat i també TV3 i 324 en directe. -- prefereixo veure els vídeos amb TV3 No oficial.
 25. Battery Widget Pro - Widget bonic i amb gràfica del consum de bateria. -- ara faig el widget amb Android Tuner.
 26. SystemPanel - per tancar aplicacions, desinstalar i fer backups de programes.
 27. Screen Filter - per enfosquir la pantalla més del que permet el mòbil. Va bé per fer servir el mòbil al llit, per exemple. -- l'he canviat per un altre programa del mateix nom.
 28. MapDroyd - programa per baixar-se mapes offline i et posiciona segons les torres de telèfon sense gps. -- mapes i programa antiquat.
 29. ObtenWIFI - per trobar els passwords per defecte de les rets wifi. -- Google l'ha esborrat i l'autor l'ha tornat a pujar amb un altre nom, multiwifi.
 30. Office Calculator - una calculadora que mostra els números entrats, així pots repassar els càlculs. -- MobiCalc té millor disseny de teclat i mostra dues línies.
 31. Screen Filter - per enfosquir la pantalla més del que permet el mòbil. Va bé per fer servir el mòbil al llit, per exemple. -- Aquest no recorda el grau de foscor, Darker sí.
 32. myPlan - analisi de trucades i comparativa amb altres tarifes. Pot fer una notificació dient el cost al final de la trucada. Malauradament no té en compte l'ús d'internet. -- no ho necessito
 33. WiFi Manager - per veure quins wifi hi ha disponibles, bona interfície. -- Té més funcions i millor interfície el WiFi Connection Manager.
 34. Downgo - per baixar mp3 de la pàgina web goear. -- millor Simple mp3 downloader.
 35. Astro - molt bon programa per navegar carpetes de fitxers. -- s'ha tornat molt lent, em passo al X-plore.
 36. Yuilop - un programa híbrid gratis/publicitat per fer trucades i missatges, també et donen un número de telèfon. -- ja no va.