Programes

Aquí hi ha la llista de programes que he fet:

I aquí sota la llista de programes que trobo imprescindibles quan estic davant d’un ordinador amb Windows:

  1. SpaceMonger – serveix per veure un mapa del contingut del disc dur, com més espai ocupa una carpeta més espai té en el mapa. Tremendament pràctic.
  2. Diskeeper Professional – el que faig servir per desfragmentar el disc dur. L’instales, el programes (com un video), i ja et pots oblidar dels fitxers fragmentats
  3. Foxit PDF Reader – per llegir fitxers .pdf, l’Acrobat Reader és la cosa més lenta que he vist mai.
  4. metapad – Siguem honestos, el “bloc de notes” no serveix per res. Proveu el metapad té moltes moltes funcions extres, i és petit i ràpid.
  5. ActionKeys – És el programa que més trobo a faltar quan estic en un ordinador aliè. El que fa és duplicar les funcions del teclat, quan apretes la tecla ‘K’ cada tecla agafa una altra funció. Jo faig servir, sobretot, les tecles H i J per moure el cursor a detra i esquerre.
  6. FSYNC – és un senzill programa per sincronitzar dues carpetes. És el k faig servir per fer backups. He provat programes més complexes, però l’únic que necessito (o crec necessitar) és copiar i mantenir actualitzat el back-up.
  7. Acronis True Image – és el que faig servir ara per fer imatges del disc dur sencer, m’agrada més que el Norton Ghost.
  8. HiCDEject – per obrir i tancar el CD-Rom per software.

2 thoughts on “Programes

  1. Pingback: Buy phentermine

  2. Pingback: Buy phentermine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *