Tripartit Anti-Cíclic Español

En les últimes eleccions españoles ha sortit Rajoy content com un gínjol, malgrat que segueix sense sumar per governar.

Pablo Iglesias ha sortit trist i derrotat, malgrat tenir els mateixos resultats.

Pedro Sánchez segueix perdent vots, però ha sortit contentíssim perquè l’altre partit d’esquerres no l’ha superat.

I Albert Rivera ha sortit trist malgrat que l’han votat casi igual després de pactar amb PSOE i haver fet una campanya pèssima.

A nivell regional la Colau està enfadada com una mona no tant per haver guanyat les eleccions i perdre 80mil vots sinó perquè ERC ha quedat segon guanyant 30mil vots. El seu ego hi ha coses que no pot permetre.

La Susana Díaz fa com si res, però l’ha superat el PP.

I al PNB l’ha superat Podemos, la qual cosa pot fer que li costi més donar suport al PP.

Per això, malgrat les reaccions paranormals crec que el que es podria fer és el tripartit PSOE+P’s+C’s que ja van intentar les passades eleccions i no va sortir perquè van voler posar contra les cordes a Pablo Iglesias.

Es podria fer perquè Sánchez està més fort, i Rivera i Iglesias més fluixos. Recordem que Errejón ja volia el pacte i va ser Iglesias qui va voler noves eleccions, cosa també comprensible.

Després les eleccions Albert Rivera reclama com a propis els 32 diputats, justament perquè n’ha tornat 8 al PP. I això l’ajuda a que faci aquest pacte.

Són motius molt curts però són forts. Convertirien tres losers en governants i faria passar totes les crisis internes. I a Rajoy, el loser més gran d’Espanya, li faríem una bona abraçada i adéu, adéu.

El primer que ho ha de decidir és Pedro Sánchez, ell pot decidir deixar fer al PP, o posar-s’hi ell.

7 thoughts on “Tripartit Anti-Cíclic Español

Leave a Reply

Your email address will not be published.