pantalla de 6, carta al reis pel G4 i S6

Ara que ja no truquem amb el mòbil, el pròxim objectiu és tenir un mòbil prou gran com perquè no necessitis tablet.

Sabem que aquest és el camí perquè recomanen l’iPhone 6 Plus i perquè Google ha encarregat a Motorola que engrandeixi la pantalla de 5.1 fins a 6 pel Nexus 6.

Malauradament Samsung ha fet un Note 4 que -sent el seu millor producte de la història-, no acaba de convèncer perquè no saben què han de fer exactament i fan moltes coses a la vegada.

Comparem 4 mòbils.

Aquests són els canvis que penso haurien de fer a LG G4 comparat amb el G3:

  1. pantalla Amoled o Super Amoled (si Samsung els deixa), la pantalla actual és una birria comparat amb el que ofereix Samsung.
  2. la bateria ha de millorar. No pot ser que el G3 amb 3000mAh duri 69h quan el S5 amb 2800mAh dura 72h (amb menor pantalla i resolució) i el Note 4 amb 3220mAh dura 87h.

I aquestes són les millores que hauria de fer Samsung al S6 o Note 5:

  1. ja n’hi ha prou de botons a sota la pantalla, els botons han de ser a la pantalla. En pantalles tan grans no és pràctic tenir els botons fora de la pantalla allà sota on s’acaba el mòbil.
  2. haurien de posar-hi ràdio FM (el G3 en té). No sé perquè li posen pulsòmetre i li treuen la ràdio.

Com que el Nexus 6 ha atret l’atenció per la gran pantalla, aquests són els defectes que li veig:

  1. sembla un acudit que la bateria de 3220mAh duri 70h (recordo que el Note 4 dura 87h amb la mateixa capacitat i preu).
  2. no té ràdio FM, tampoc IR per la tele, tampoc SD. Això si, té un logo molt gran que diu “nexus”.

La meva conclusió és que preferiria tenir un Note 4, malgrat les incomoditats dels botons i manca de ràdio. Però al G3 li queda tan poc per millorar que sap greu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.