Si jo fos el Junqueras li diria que no

Si el Mas no admet canvis a la proposta per plebiscitàries, jo li diria que no.

Va explicar el seu full de ruta fent veure que és el camí per avançar però en veritat són les condicions perquè ell es mogui. Demana una llista capaç de treure majoria però no demana que sigui l’única llista, el que ens està dient és que ERC ha de sumar-se a ell i dóna per perduts els de la CUP i ICV.

I va repetir que si no es fa aquesta “proposta personal més enllà dels partits”, llavors seguirem la legislatura. Aquest és el primer detall sorpresa de que no està fent una proposta sinó posant condicions. Cosa que recordant el seu passat és bastant trist, perquè quan va avançar eleccions el 2012 va ser perquè el pacte fiscal no es podia fer, i ara que el tema consulta també s’ha acabat diu que no avançarà eleccions si ERC no va amb ell. És una incongruència que delata. I més encara perquè es va presentar el 2012 amb el lema “la voluntat d’un poble”, i ara ens trobem amb la seva voluntat (la del pobre home), no la del poble, perquè podria ser que la voluntat del poble sigui que el Junqueras mani.

I encara és més contradictori perquè el nou 9N el va tirar ell sol endavant prescindint de la resta, i ara diu que no tira endavant si no és amb ERC fent el que ell diu, cosa més perillosa encara perquè són l’alternativa a ell.

Em sembla insultant que el Mas pensi que pot anar a ERC, i dir-los que per fer la consulta que van pactar fa un any, l’únic camí és que ERC no es presenti, que donin suport a la candidatura del Mas i si algú s’hi vol sumar individualment llavors no podrà seguir en política. I si no és fa així, llavors seguirem la legislatura.

One thought on “Si jo fos el Junqueras li diria que no

  1. Pingback: Mas li explica millor al Cuní | nunca nueve

Leave a Reply

Your email address will not be published.