SwipePad, obrir programes a qualsevol lloc

Android no té menu d’inici. Quan vols alguna cosa, prems el botó “caseta” i allà el menú d’aplicacions. I no passa res.

Però pots obrir un menú d’aplicacions quan passes el dit des d’una cantonada. Amb el programa SwipePad.

Me’l vaig instalar un cop i ho vaig trobar curiós però tampoc tan útil malgrat els comentaris entusiastes de l’aplicació.

Però ara m’hi he aficionat. Li tinc dit que obri un menú d’aplicacions quan passi el dit des de sota. Això és com si tingués un menú d’inici. Li tinc dit que faci un menú de 6×3 deixant la fila de dalt buida, així els 5×3=15 programes estan més avall i aprop del dit. Tinc els programes ExDialer, WhatsApp, PowerAmp, Calendari, X-plore, Camera, TeslaLED, Note Everything, QuickPic, Chrome, Darker. Hi poso programes que pugui necessitar ràpidament.

Aquí teniu una foto del programa en funcionament, en aquest cas mostrant els cinc programes recents.

Screenshot_2014-09-16-18-11-10

També li tinc dit que si passo el dit des del costat esquerre m’obri un menú de contactes recents. Per fer això necessites d’extensió Dynamic Pads, em resulta extremadament pràctic tenir 18 contactes a un cop de dit. També hi ha el panell de contactes freqüents, amb 18 contactes més. Difícilment buscaré algú que no estigui en cap de les dues llistes.

I tot això s’obre des de qualsevol pantalla, ja no cal minimitzar i buscar els enllaços al desktop. Arrossegues el dit des d’una cantonada, i quan l’aixeques, s’obre el programa. Molt pràctic i sorprenent si algú et veu fent-ho.

Aquí trobareu altres programes que recomano. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.