Sandro farà petit el Barça, part XII: la sentència del ridícul

Era difícil però ho ha aconseguit, Sandro ha fet el ridícul fins i tot quan fa casi un any que va deixar la presidència, i això que va dir que es presentaria a la reelecció.

El motiu del ridícul és que el Barça ha perdut la sentència contra el Laporta.

És destacable com el dia que van presentar la demanda La Vanguardia posava en portada “Los socios del Barça llevan a Laporta al juez” i ara a un lateral “El juez rechaza la demanda del Barça contra la junta de Laporta”. És destacable com abans era el soci que anava contra el Laporta i ara és el Barça contra la junta del Laporta. Per veure la diferència imagineu-vos avui una portada dient “El juez da la razón a Laporta delante de los socios”.

Això demostra fins a quin punt l’homenet dominava el tema del marqueting i relacions públiques, i demostra com n’és d’incapaç.

Fa aprovar una “acció de responsabilitat” on es fa responsable a Laporta de la gestió global dels 7 anys, cosa que inclou el dèficit de fer fora els jugadors del Gaspar (cosa que va obligar un jutge). I posa la demanda ell que hi era quan es va fer, i els demandats són el Laporta i gent que no hi era. Ja veus quin tipus de persona és el Sandro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *