Nexus 6 serà car

El pitjor de tenir raó és quan tu hi surts perdent, 😐 i en aquest cas, jo ja vaig dir que Google feia els telèfons Nexus a preu reduït perquè Samsung s’estava enriquint a costa de fer telèfons Android cars, el típic porter de discoteca que no deixa passar a ningú, i el propietari, Google, n’està fins els nassos.

Ara que Nexus, i Xiaomi i Huawei inunden el mercat amb telèfons barats (i els beneficis de Samsung estan pel terra), doncs ara, mira tu, Google fa un Nexus 6 de 649USD, quan el Nexus 5 valia 349USD. 👿

Quin pot ser l’objectiu actual? Potser que la gent tingui telèfons realment grans a la butxaca (6″ és més gran que cap altre telèfon). L’objectiu pot ser que el mòbil deixi de ser un “telèfon” i sigui una “llibreta de notes”.

I faria gràcia que fos així, perquè qui es va inventar els telèfons grossos va ser justament Samsung.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *