El Trias fa el tonto, part II: escombrar amb diferència

El Trias ja n’ha fet unes quantes: el desastre Can Vies, el carril bici estret i desprotegit a la Diagonal, ara es posa en contra els pisos turístics (acció patrocinada del lobby hoteler), però en honor als dos comentari d’ie escriuré una cosa que vaig viure aquest estiu:

Aquí tenim una brigada de neteja, són un camió que escombra i recull i dos escombriaires que li posen la brossa davant perquè aquesta sucumbeixi al poder d’absorció de l’administració pública. Veieu amb quina consciència i bona actitud netegen que netejaran:

20140718_125846

I ara vegeu com queda el carrer un cop ha passat la brigada:

20140718_130044

El camió el veus allà al fons. No ha quedat gaire net, oi? És a carrer Indústria amb Cartegena. Alguna cosa em diu que si hagués estat el carrer Iradier amb Calatrava hauria anat diferent.

One thought on “El Trias fa el tonto, part II: escombrar amb diferència

  1. Per completar els comentaris de l’altre post i que no quedi tot com un insult gratuït, que el Guillem Carbonell és bona gent n’estic segur, ara, com a cronista és una bírria. Un es queda amb la sensació que no viu a Barcelona i fa com si hi visqués. O que les preocupacions que corren pel carrer o no li importen gens o les transposa a un món nyonyo on al final només es tracta de si tanquen el colmadonosequè, i ja té collons que un madrileny (jo) hagi de venir a dir-li això.
    En canvi en aquest blog no passa el mateix.

    En fi, mentre aquí el Trias fa el tonto, allà mira què en diuen:
    http://barcelona.st/la-diagonal-ja-sesta-reformant-entre-balmes-i-francesc-macia

Leave a Reply

Your email address will not be published.