LG G3, tenim guanyador?

Avui s’ha presentat el telèfon Android LG G3. Valdrà uns 600eur i en la meva opinió haurà de combatre el OnePlus One que valdrà 300eur. Samsung vendrà molts telèfons però és per inèrcia, perquè el S5 no aporta res.

LG G2 ja era un telèfon interessant amb el seu doble toc per encendre la pantalla i per treure els botons del lateral per fer la pantalla més gran. I ara han arreglat tot el que tenien pendent: que tingui targeta SD i bateria removible. És veritat que val molt la pena el Moto G per 200eur però quan vols fer un telèfon car, l’has de fer minimament modular i dotar-lo de targeta SD i bateria extraïble.

Els dissenyadors que han fet fora a Samsung els deuen haver contractat a LG perquè aquests si que s’han esforçat en donar forma al mòbil: arrodonit per dalt i per baix i fent un arc a la part posterior perquè sigui més còmode a la mà (això diuen). També s’han esforçat en fer un plàstic metalitzat sense fer-lo d’alumini, que és fred al tacte (així ho diuen).

Encara no he dit res del primer que es dirà d’aquest mòbil: que té una pantalla de 1440p (mida 5,5″) enlloc de les 1080p de fins ara. Diu que encara es veu millor. Espero que no et quedis sense bateria, perquè la pantalla és el que més consumeix.

El segon a destacar serà la càmera, de 13MP amb sistema d’estabilitzador òptic i “làser”* per enfocar més ràpid. A veure si podem dir que sí, que les fotos són molt millors. 🙄

I l’altaveu. Han posat un altaveu d’1W. Perfecte pels que escoltem reggaeton al metro i no sentim res malgrat posar el volum al màxim.

* en veritat és IR, infrarroig.

2 thoughts on “LG G3, tenim guanyador?

  1. Pingback: LG G4, casi guanya | nunca nueve

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *