el Trias També és una mica Tonto

Perquè negar-ho, el Trias també és una mica tonto. L’Hereu va fer més gran la vorera de la part baixa de Balmes, i ara el Trias ho fa a la part alta.

És veritat que és francament difícil caminar per les voreres estretes de Balmes, sobretot perquè la gent que hi camina són gent de bon caminar, però tot i així, vegeu l’espai extra que ha guanyat la vorera a l’alçada de Travessera de Gràcia:

DSC01338

Com veieu a la foto, l’espai guanyat no arriba ni a l’espai d’una tanca.

Ara mireu què passa cinc metres més amunt:

DSC01339

Efectivament! L’espai guanyat ja comença a repoblar-se amb motos aparcades!

No sé si coneixeu la teoria urbanística de que quan més carrils poses més gent hi vol transitar, i per ordenar el tràfic el que has de fer és eliminar carrils i la gent automàticament es buscarà la vida. Doncs aquí estem veiem que com més espai dones a la ciutat a les motos, més se n’agafen.

I això no té límit perquè la moto va de porta a porta, molt ràpidament, a un preu més baix que el cotxe. El problema és que una ciutat on massivament la gent es mogui en vehicles individuals és una puta merda, un fàstic, un infern de convivència.

I el problema és que la ciutat de Barcelona està donant massa suport a les motos. Com pot ser que just el centre de Barcelona -que és la part més hiperconnectada amb transport públic-, tingui totes les voreres amb motos aparcades?

Però mireu què diu l’alcalde:

Trias: “Poder anar amb bicicleta pel carrer Balmes és una obsessió meva”

Voleu dir que no segueix a l’oposició?

5 thoughts on “el Trias També és una mica Tonto

  1. Ei, mai9! Després de molt de temps he tornat a llegir el teu blog (perquè m’haig de renovar el DNI i recordo que havies fet un post on deies com es feia per anar més ràpid, però no l’he trobat), i la veritat és que el trobo bo. Em va agradar molt el post “matem els emprenedors, fem-nos funcionaris”.

  2. Pingback: El Trias fa el tonto, part II: escombrar amb diferència | nunca nueve

Leave a Reply

Your email address will not be published.