Aptoide, botiga aplicacions android

Per Google la peça més important d’Android és que la seva botiga Play sigui el lloc per instalar-se els programes. Amb Play, Google instala i desinstala els programes que vol a tots els mòbils, decideix quins programes estan al marcat, condemnant a l’oblit els que no hi són. Controla i té tota la informació del que ens instalem.

Google permet la pirateria a Android, però saben que Piracy is an availability and price problem, per tant la botiga Play ha de ser disponible a tothom i a preus super-raonables per tal que la pirateria no sigui un problema. La importància de Google Play és majúscula.

La xispa salta amb Aptoide. Una botiga d’aplicacions que amb la versió 5 jo la trobo super-pràctica. Hi ha totes les aplicacions, i estan craquejades, i s’actualitzen igual que si les haguessis comprat. 😯

És un canvi copernicà, que ja veurem què passa si deixa de ser minoritari. 😉

2 thoughts on “Aptoide, botiga aplicacions android

  1. Aptoide pour moi est le meilleur magasin de jeu alternatif de la boutique, je l’utilise depuis 2009 et la vérité, tant que le seguire avoir installé sur mon smartphone, grâce à Aptoide, je n’ai pas pu télécharger des programmes et des jeux pendant la lecture magasin coûter assez d’argent

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *