comprar mòbil avui

Guia ràpida per comprar-se un mòbil avui:

el Moto G té pantalla 720p i 4,5″ i 16GB per 200eur. Té un preu increïble i el mòbil va bé. Seria equivalent al Galaxy S3 que tinc jo (que ara val uns 300eur).

El S4 si el compra per 400eur diria que no val la pena perquè el processador s’ha quedat antic. Té 1080p i 5″

També hi ha el LG G2 que és el mòbil que ha superat el S4, té 1080p i 5,2″ i és més barat que el S4. Si no em pogués esperar a que venguin el S5 i volgués gastar-me 400eur, doncs em compraria aquest LG G2.

El Nexus 5 és la versió reduïda del LG G2. Jo no me’l compraria perquè té menys bateria i l’estalvi no compensa el que té de menys. Com et deia, l’objectiu de Google no és fer un gran telèfon sinó que el màxim de gent el compri i faci ús dels serveis Google.

I finalment hi ha el Galaxy S5 que el presentaran el 24 de Febrer i promet tenir 1440p i 5,25″ i el processador més potent que el LG G2. El presenten abans de Maig perquè del S4 no n’estan venent tants com esperaven.

En resum, si l’hagués de comprar jo, em compraria avui el Moto G perquè és barat i bo, o m’esperaria a gastar-me els diners amb el Galaxy S5 (tot esperant que valgui la pena).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *