Sandro farà petit el Barça, part XI: i Adéu

I per acabar de fer petit el Barça, va i dimiteix de president.

Des del 2011 penso que algú li va ficar al cap la idea al Sandro que podia ser President sense fer-li veure que es notaria que no dóna la talla.

Pot ser que li portin problemes amb Neymar perquè és tan bo que va aconseguir fitxar Neymar? Sí, pot ser. També pot ser que estigui massa acostumat a fer contractes 3D sense que passi res. Per no recordar la de merda que ens han fet menjar amb Qatar. I tota la resta.

Jo crec que si ha dimitit és perquè (ha mentit), sap com estan les coses, ara veu que la cosa es pot embolicar i abans que caigui tota la directiva se’n va ell i li deixa al seu millor amic, en Barto. I això ho prova que quan anava a dir que dimitia, el primer que ha dit és que els socis “hauran de ratificar” el nou Camp Nou (minut 2:15) i que el Bartomeu “es farà càrrec de la presidència immediatament i fins a finals de mandat, el 2016” (minut 4:00), això últim ho cito per mostrar l’inusual mandat d’un que diu que ho deixa.

Pròxim capítol? Els que queden del Sandro dient que no marxen perquè també els van votar a ells. I els altres dient que facin el favor de convocar eleccions. I ells: “que no! que volem fer un estadi nou! el Qatardium!”

PS: val la pena sentir El Club de la Mitjanit d’avui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *