Sandro farà petit el Barça, part X: molts milions i moltes mentides

El Sandro ha patit 24 hores convulses. Ha passat de demanar que no s’admeti la demanda a demanar-li al jutge que el porti a declarar perquè vol aclarir-ho tot i serà la manera que podrà explicar les coses que ara no pot explicar perquè la clàusula de confidencialitat li ho impedeix!

Cal reconèixer que ha estat un bon moviment per part del Sandrillo: abans que el cridin a declarar, ell fa veure que vol anar-hi. I ho fa mentint per enèsima vegada (quin home) perquè resulta que és mentida que les clàusules li impedeixin parlar! I a més, resulta que les clàusules les havia volgut posar el mateix Barça, cosa que sabem perquè l’endemà de firmar el contracte el Barça deia que no podia dir res i el Santos ho explicava tot. I per què ho explicaven? Perquè ells no tenien res a amagar.

Mentre El Mundo ens explicava que Neymar havia costat 94Meur, el Sandro estava presentant el projecte més important de la història: el nou Camp Nou. Però no se sap perquè els pesats periodistes li preguntaven sempre pel Neymar, fins que al final el Sandro digué “ya vale no?”

I ell que estava en contra la reforma del Foster de 250Meur ara ens embauca amb una reforma de 600Meur. I ja està robant a quatre mans que diu que si li posem cognom a l’estadi “Camp Nou Qatar” ens donaran 150Meur. Una presa de pèl que espera que ens posi contents.

I ens ven la reforma del Camp Nou perquè ell mateix veu que ni de conya ens ven la idea de portar el camp a la Diagonal pel mòdic preu de 1.200Meur.

Ah, i sabeu què és el ‘millor’? Que el Neymar té uns bonos de guanyar títols que si no els guanya els cobra igual!

Si al millor jugador del món se li han inflat les quatre pilotes d’or, després d’ell aniran tota la resta a cobrar segons els nous cànons.

I no perdem de vista que són 94Meur per fitxar un jugador que en un any quedava lliure.

Són 9 milions per dos amistosos, un dels quals el Barça ha dit que no farà i pagarà justosament. Sabeu quant cobra España (campiona del món) i Brasil per un amistós? 1,5Meur. Com es justifica l’augment de preu? Només hi ha dues opcions, o és curt i corrupte o és corrupte i curt.

I el Barça ha pagat 8Meur per tenir dret a fitxar tres jugadors del Santos, i dos acaben contracte el proper juny! Això ho deuria fer el Faus que no té puta idea de futbol.

I el pare de Neymar cobrarà 2Meur per buscar ‘nous talents’ i si no troba res, cobra igual. I 4Meur més per buscar publicitat pel Barça, i si no troba res, cobra igual.

I recordeu que el Sandro va dir que no volia pagar 100.000eur a la fundació Cruyff perquè el Barça no pagava a altres fundacions? I que a més volien saber en què s’ho gastava i no ho sabia i després va resultar que si que ho sabia? Doncs la fundació Neymar cobrarà 2,5Meur. I el nen acaba d’arribar i no sabem casi ni com xuta la pilota! Ai senyor…

Aquest Sandro està borratxo de milions.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *