BQ Aquaris 5, barat i no tan bo

Avui parlarem de tecnologia Española. No parlarem del Canal de Panamà sinó del mòbil BQ Aquaris 5 HD.

Aquí teniu una foto al costat del Moto G que vaig recomanar l’altre dia.

20140121_121623

Els mòbils s’assemblen en que els dos tenen pantalla 720p, les versions de 16GB valen igual, 200eur i la bateria és de 2100mAh.

El BQ té els avantatges de tenir targeta SD, dos SIM, bateria extraïble i la pantalla de 5 enlloc de 4,5. Aparentment, “España va bien”.

Malgrat els avantatges, el mòbil no m’ha acabat de convèncer. Fa tota la pinta que han volgut fer un mòbil de pantalla ben grossa i prim perquè sigui “todo un lujazo”, però sense tenir la tecnologia per fer-ho els ha quedat desproporcionat i poc manejable.

BQ ha posat fora de la pantalla els tres botons principals, com fa Samsung, però els han deixat tan a sota de tot que no és pràctic.

En una altra cosa que han retallat és en el processador. El programa AnTuTu li dóna 13687 punts, comparat als 17655 del Moto G. Ei, que no passa res, però “la verdad está ahí”.

Segur que en vendran molts per la gran pantalla i el preu petit, però diria que és com l’AVE: sobre el paper està molt bé, però com que no sabem què estem fent, al final surt un bunyol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *