bateria externa EasyAcc 8400mAh

M’he comprat una bateria externa que pot servir per carregar el mòbil, la tauleta, l’ebook, la càmera i tota aquesta pila d’objectes electrònics que avui formen part de les nostres vides.

La marca EasyAcc té molts models, jo he escollit el de 8400mAh perquè ja és molta capacitat, té dos ports USB i físicament és petitet.

DSC02054

Comprat a Amazon.de té l’increïble preu de 25eur.

El mòbil Galaxy S3 té una bateria de 2100mAh i pesa 133g. Aquesta bateria té 8400mAh i pesa 180g. Per un pes comparable pots carregar el mòbil fins a quatre cops. Les bateries de mòbil són dolentotes i cares perquè els usuaris exigim que siguin el més primes possibles.

Es podria pensar que aquesta bateria és útil si tens pensat viure sense electricitat durant dies, però per mi el problema és tenir el mòbil amb poca bateria i que per fer-lo servir l’hagi de tenir endollat.

Tingueu en compte que si descarregueu la bateria de qualsevol mòbil fins al 10% al cap d’un any us durarà la meitat. El que s’ha de fer perquè la bateria no es trenqui és carregar-la tan sovint com sigui possible.

La utilitzaré deixant la bateria externa carregada a casa i agafant-la per carregar el mòbil quan ho necessiti.

Es carrega des del port microusb. Després gires el cable i carregues el mòbil des dels ports usb, un de 0,6A i l’altre 2A.

One thought on “bateria externa EasyAcc 8400mAh

  1. Pingback: millora la bateria del mòbil | nunca nueve

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *