Vodafone Integral Base GB, mòbil i fix per 60eur/mes

Vodafone ha tret una tarifa força interessant. Es diu “Integral Base GB”. Això és el típic ADSL+trucades per l’increïble preu de 24eur (sempre ho diré amb iva inclòs perquè ara ho han de dir així per llei) amb permanència de 12 mesos. I pel mòbil tens 1GB per 11eur i trucades de qualsevol durada a 18cèntims.

Ells anuncien la tarifa a 35eur/mes.

Jo acostumo a fer unes 50 trucades al mes, seran 9eur més. Encara que no truquis tant és millor comptar-ho per no fer-te la idea que només pagaràs 11eur.

Si vols el LG G2 de 32GB (el millor telèfon avui en pantalla, bateria i processador) enlloc de 11eur són 25eur i permanència de 24 mesos. I durant uns dies tenen la promoció de regalar-te una tele LG de 27″.

Total són 24+11+14+9=58eur.

El cost del telèfon mòbil seran 350eur, que lliure es ven per 500eur. (estem parlant del LG G2 de 32GB eh!)

Per mi, 24 mesos de permanència són una eternitat. I crec que la tarifa de Simyo de 8,50eur amb 850MB i 35 trucades d’un minut és casi a meitat de preu. Però la tarifa és interessant i per 60eur/mes ho tens tot durant 2 anys.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *