WhatsApp em vol cobrar

Avui WhatsApp ha decidit que tocava passar per caixa i treure’m un euro del sarró.

Quan et volen cobrar et porten a aquest escrit del 2012 sobre perquè cobren. Diuen que guanyar-te la vida venent anuncis és un conyàs, que porta molta feina i que al final “TU” ets el producte, enlloc del client. Això de que tu ets el producte és una frase amb molt d’èxit entre els que els sembla que han descobert alguna cosa.

Diguem-ho clar, a WhatsApp el producte és la teva noia. No passa res per pagar meetic, però quina absurditat pagar per parlar amb qui ja coneixes.

Tampoc tinc cap problema per pagar l’informàtic que ha fet el programa, però si que tinc problema en no pagar el programa i pagar per l’ús durant un any. I no tindria cap problema si l’aplicació em fes l’esmorzar però és que tot el que fa és enviar missatgets com han fet tants altres programes abans i després de WhatsApp.

Però a la gent li sembla que no passa res, i paga content. Segurament perquè cada client paga a dates diferents.

A mi em costa de creure que el negoci de WhatsApp s’aguanti gaires anys cobrant un euro a l’any.

[editat l’endemà] m’han donat una pròrroga de sis mesos 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *