escriuen els androides en notes elèctriques?

Entre les aplicacions d’Android que faig servir, n’hi ha una que necessito especialment, la de prendre notes.

Note Everything és una llista de notes, que pots categoritzar en diferents carpetes i etiquetar-les en colors per prioritats. També pots enganxar una nota a les notificacions. També les pots exportar.

En la versió de pagament (3eur) et permet fer “llista durable” que és una llista amb tres apartats: “tot”, “per fer” i “fet”. És perfecte pel súper, quan falta oli el poses a la llista “per fer” i quan l’has comprat el cliques i es mou a “fet”. I s’ordenen alfabèticament. És tot molt obvi, però és que funciona molt bé.

Pots personalitzar el programa en moltes coses, els botons, la mida de lletra, els colors de lletra i fons, els noms i colors de les prioritats.

Pots fer zoom amb el dit per fer la lletra gran. Això és d’aquelles coses tan pràctiques que no hi penses. Jo ho faig servir quan li vull dir alguna cosa a algú a qui no li puc parlar.

També permet fer dibuixos. No ho faig servir gaire, però quan necessites fer un dibuix simple, allà tens l’aplicació.

També permet fer gravacions i adjuntar-hi text, però no ho he fet servir mai.

Prendre notes amb un mòbil de pantalla gran (5 polzades) amb el teclat predictiu SwiftKey en el programa Note Everything és el matrimoni perfecte. Bé, el trio perfecte. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *