Sandro farà petit el Barça, part IX: els nens entren pagant

Avui el Sandro ha dit que els nens menors de 7 anys ja no podran entrar al costat del pare/tiet/avi si no paguen entrada.

Des de la directiva han explicat que hi ha una llei de fa sis anys que obliga a fer-ho així, que van comptar els nens al passat partit de Getafe a les 12h hi van entrar 10 mil nens extra i que tenen por que el partit contra el Madrid a les 18h n’entrin el doble o el triple.

Jo, aquestes explicacions les veig premeditades, preparades per convèncer armats amb la seguretat i la por. L’objectiu del psicòpata del Sandro és augmentar el control, manar més, limitar-ho tot. Aquest paio està sonat.

S’ha de dir que és la directiva la que diu que al Getafe van entrar 10 mil nens, no sabem si ho han exagerat per justificar el canvi ara. El que si que veig obvi és que el dia del Madrid no entrarien el doble o el triple de nens. I que et venguin aquesta moto és la prova que t’estan enganyant.

El que ha fet és doctrina de xoc: sense possibilitat de canvi d’aquí una setmana es farà així.

Ara qui defensi entrar els nens gratis es veurà acusat de no ser seriós ni pensar en la seguretat.

Sentint el Club de la Mitjanit ara mateix es diu que en la majoria de partits no es supera l’aforament, nens que han entrat gratis inclosos. Així doncs l’explicació pot ser que a partir d’ara el Barça vol cobrar més. És com si el Sandro fos un califa de Qatar.

La reflexió que està fent tothom és que el Sandro, que va mentir i va estar tres anys buscant com fer entrar uns “nanos molt macos” a la grada d’animació, el Sandro que es va passar la campanya electoral apelant als nens, el que està fent és encorcetar el Barça.

Si el Barça era més que un club, amb el Sandro venent la samarreta, limitant l’accés als nens, i tantes altres coses, el que acabarà és convertint el Barça en una empresa, ho va dir fa un temps el Cruyff, i ho vaig trobar xocant llavors, però veient de què és capaç aquest home, no l’atura res.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *