no hi ha funcionaris a Nova York

“Un fundido negro y después plano picado al revés.” Això deia Mecano.

La notícia és que els funcionaris americans no treballen i tampoc cobren. Perquè el Congrés i Obama no es posen d’acord i queda tot bloquejat. Això ja va passar als 90 i està fet per obligar a que es posin d’acord. És el mecanisme de “checks and balances” per tal que la República no caigui per un sonat que abusa del poder. I el que permet que qualsevol arribi al poder i que mani un tonto.

El que veig jo és que el problema el tenen perquè una majoria d’atontats (els del partit republicà) no respecten que mani Obama, un tio llest i valent, que a més ha guanyat les eleccions i vol fer ‘coses bones’, com ObamaCare.

És veritat que Obama és ‘socialista’ i que està fent canvis en la medicina fent-la universal cosa que va en contra de l’esperit individualista dels americans? Sí, pot ser. Però què passa quan la societat està tan degradada que la gent no es pot pagar el metge? Què passa si es vol que tothom tingui medicina assequible? Han de guanyar les coorporacions mèdiques que tenen l’objectiu de fer diners? I és amb aquests diners que paguen les carreres electorals dels polítics.

“Corporations are people, my friend” va dir un tal Romney que volia ocupar el lloc d’Obama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *