llogar cotxe

No sé si alguna vegada heu llogat un cotxe.

Vull posar vàries coses que s’han de saber:

  1. lloga el cotxe per internet.
  2. no paguis l’assegurança del cotxe per internet, ja la pagaràs quan vagis a recollir el cotxe.
  3. no paguis tarifes “prepagades” perquè vol dir que quan arribis et cobraran la benzina al preu que ells vulguin.

Un buscador de cotxes és rentalcars punt com. Va bé perquè no has de buscar a cada web de cotxes. Vigila perquè quan posis el número de targeta de crèdit ja et cobraran encara que el següent pas sigui confirmar. Vigila perquè et cobren l’assegurança per defecte. Aprofita la seva aplicació Android per buscar i guardar els cotxes que t’interessen.

Si llogues el cotxe amb dos mesos d’antelació et pot costar 15eur/dia, si és per la següent setmana 45eur/dia.

One thought on “llogar cotxe

  1. Ei Gerard, no sé si coneixes AvantCar. Uns amics si han fet i estan la mar de contents. És com un bicing, però de cotxes. Com tots dos viuen a Barcelona i van en transport públic o a peu, s’han desfet del cotxe. Al cap de setmana passat necessitaven una furgoneta per hores per una mudança i els hi va sortir força bé de preu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *