Eau de Cacaolat Diet

Segurament no em van llegir però l’important és que els amos de Cacaolat (uns que fan cerveses i envasen coca-coles) han canviat l’ampolla del Cacaolat.

Aquesta és millor, sens cap mena de dubte, i segurament serà la definitiva, però jo segueixo pensant que és una mala ampolla pel producte.

20131005_134314

Aquesta ampolla estirada i molt cònica té el problema que és massa estilitzada. Si estéssin venent suc de meló amb calci seria perfecte però estan venent un producte per nens, o adults que volen ser nens, així que una ampolla que transmet la idea “som molt sans” és el missatge equivocat.

A més, aquesta ampolla replica la d’una ampolla de vi, d’aquestes amples de baix i que es fan estretes estilitzadament. Aquest és l’altre motiu perquè aquest disseny és erroni.

I que la ratlla de marró xocolata de baix sigui totalment recte està dient “sóc un avorrit”.

Com en el cas de les natilles Danone, als prestatges superiors de la foto veiem un producte clònic del Cacaolat (que no és ni la meitat de bo) però que té l’ampolla correcta: molt color de xocolata i un embàs potent, dels que diu “et posaràs les botes”. Torneu a mirar l’ampolla de sota, tan groga i tan estilitzada que no el voldràs comprar perquè l’embàs t’està dient que hauries de comprar una cosa que no t’engreixi i que sigui per adults.

Aquesta ampolla té un altre problema: han fet servir un plàstic normal dels que fan per ampolles d’aigua (la marca blanca de la foto ho ha fet bé), i així com fins ara totes (totes!) les ampolles Cacaolat a sota el tap, l’ampolla acabava arrodonida, en aquesta el plàstic acaba recte, perpendicular als llavis. Això fa que quan vagis a beure amorrat a l’ampolla (com acabem fent els aficionats al Cacaolat) se’t vingui a sobre tot el liquid i no puguis degustar-lo com al bo del Ruiz-Mateos li agradava.

Ara que m’hi fixo veig que també han canviat de lloc el dibuix del nen amb l’ampolla per fer espai per posar la paraula “original” a sobre la paraula “Cacaolat”, de manera que ja no pots veure el nen i el nom ‘Cacaolat’ en un pla frontal. I el nen l’han posat entremig de lletra petita cosa que fa que el gran logo que tenien es perdi.

No sé si posant ‘original’ a l’ampolla volien dir que són els originals d’originaris o de pintamones…

One thought on “Eau de Cacaolat Diet

 1. Hola a tothom:
  Volia queixar-me del nou Cacaolat i he trobat aquesta web. Voldria saber com puc publicar un comentari o una queixa al respecte o, si més no, recolzar aquest article i comentar-lo.
  Sóc consumidor de Cacaolat des que tinc ús de raó i ja he passat de llarg els quaranta. Mai vaig poder trobar cap altre batut de cacau amb el gust i la qualitat del Cacaolat, així que em puc considerar una mica expert amb el gust del Cacaolat original i, en podeu estar ben segurs, aquesta mala imitació que ens volen encolomar juntament amb el canvi d’ampolla NO ÉS CACAOLAT!!!.
  Vaig patir la desaparició del Cacaolat de Letona amb molta indignació, quasi bé amb ràbia. Buscava alternatives com un “cacaolatòman” amb síndrome d’abstinència, fins que em vaig haver de fer a la idea de que no tornaria a beure’n. Llavors … oh, miracle !! algú va fer realitat el somni de molts “adictes” al Cacaolat i van tornar a fer-lo i, el millor de tot, era el d’avans !!!… sí, sí, era el mateix d’avans. Però l’alegria dura poc a casa dels pobres (com diuen) i a algún pixatintes sense escrúpols se li va acudir de fer “alguns canvis” en allò que no es podía canviar mai a la vida: La composició de l’exquisit Cacaolat.
  Quina poca traça… ens canvien l’ampolla vés a saber per quina raó, total per amagar el canvi real que “pot ser” passaria desapercebut per a la majoria de consumidors. El Cacaolat, senyors de Damm i Cobega, ja no és Cacaolat i sàpiguen que ens n’em adonat, colla d’estafadors. El “suposat” Cacaolat d’ara és molt més “light”, fins i tot el color ja no és tant fosc com avans i, el gust, és quasi bé de llet amb Cola-cao.
  És de suposar que tot deu obeïr a una estratègia de reducció de costos, naturalment, com tot en aquesta vida. La qualitat ja no és la raó primordial de cap empresa dedicada a la elaboració de productes d’alimentació, només compta EL COST !!, i la reducció de cacau (…i vés a saber de què més) i el canvi d’ampolla només persegueixen això: reduïr costos.
  Damnificats per la desnaturalització del Cacaolat, UNIU-VOS !!! PROTESTEU !!!! tot i que el més segur és que a aquesta gent només els importin les xifres de vendes i de beneficis, REVELEU-VOS !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *