cop d’efecte: Nexus 4 per 200eur

Google ha baixat el preu del Nexus 4 de 8GB de 300eur a 200eur. Aquest és un molt bon cop d’efecte.

Jo segueixo amb la imatge que el negoci de Google són els anuncis i la resta són fossats perquè els enemics no puguin assaltar-los. Aquesta imatge segueix sent útil perquè, per exemple, Samsung s’està creixent i vol assumir un protagonisme que ha obtingut fent mòbils Android. Que volen manar es veu amb aquest tipus de frases: “el cap de Samsung presenta el SO Tizen com a més que una simple alternativa a Android

Baixant el preu del seu mòbil, Google aconsegueix que els altres fabricants també l’hagin de baixar, i per tant, els debilita financerament. I també aconsegueix que més gent s’abraoni a un mòbil Android, cosa molt important perquè així ens té al sac i ben lligats. I a partir d’aquí a vendre’ns anuncis i a acumular dades sobre nosaltres, que (com deia abans) és el seu negociat.

És curiós que tot el que ha necessitat Google per dominar és vendre un sol model de mòbil, per internet, a bon preu. Compareu-ho amb el monstre Apple, que té mil botigues de luxe, venent mòbils cars, i sembla que el pròxim moviment serà tenir un iPhone baratet. (losers)

[editat l’endemà] la meva explicació era molt acurada, però es veu que també podria ser que Google hagi baixat el preu per treure-se’ls de sobre.

One thought on “cop d’efecte: Nexus 4 per 200eur

  1. Pingback: Nexus 6 serà car | nunca nueve

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *