treure els autobusos de Passeig Maragall és modern

Un dels propers moviments del nostre alcalde barceloní és treure els autobusos que passen avui pel Passeig Maragall, que per si no ho sabeu són el 19, el 20, el 45, el 47, el 50, el 51. Sis línies d’autobusos que teniu a continuació:

Image and video hosting by TinyPic

Ara, en fer la “xarxa ortogonal” (que ja vaig comentar) s’han adonat que el passeig Maragall fa honor al seu nom i està tort. Com que és una cosa que ve dels romans i està provat que no en tenien ni idea, els urbanistes (contractats per fer “el canvi”) han decidit que uns autobusos faran el tros horitzontal del Passeig Maragall, i un altre autobús farà el “vertical”. Quedarà així:

Image and video hosting by TinyPic

Avui que he vist els operaris pintant el carril bus allà on cap autobús ha anat mai us explicaré perquè és una mala decisió: perquè la muntanya, LA MUNTANYA, és el que fa que el Passeig Maragall vagi tort, i el carrer principal, PRINCIPAL, segueix la zona plana i així ha crescut la ciutat, i així vivim els que hi vivim. (era tan fàcil que un Trias qualsevol ho hauria vist només que hagués vingut a inaugurar algo)

Si per seguir endavant ens fan baixar d’un autobús i esperar-ne un altre, ens estan perjudicant.

I no sé a què treu cap que per un trosset de 250m del Passeig Maragall no hi passin autobusos. És el tros que en mapa està en diagonal. Deuria ser un maldecap pels urbanistes: “estem fen una xarxa ortogonal i ens hem trobat un tros de carrer en diagonal!”

Podeu veure al Google a quin lloc hi haurà l’encreuament dels dos autobusos. És un lloc tan poc utilitzat que hi ha una illa sencera on una fàbrica antiga es fa servir d’aparcament. Potser un familiar del Trias li donaran en consessió i hi farà un merendero perquè els viatjants en autobús s’assedollin del conyàs que significarà anar en transport públic en aquest racó de nostra estimadíssima ciutat pels turistes.

2 thoughts on “treure els autobusos de Passeig Maragall és modern

  1. Estimat amic, en cap moment es diu que es suprimiràn les línies del Pg.Maragall. Amb la nova xarxa conviuen línies ortogonals i línies convencionals, el segon plànol que mostres és solament de la nova xarxa on no estàn incloses les de ‘sempre’, tot i que segur que alguna d’aquestes desapareixerà, la gran majoria sobreviuràn. salutacions!

  2. doncs no li veig el sentit a posar un bus horitzontal i un altre vertical i mantenir el 19, 20, 45, 47, 50 i 51, que justament fan un recorregut semblant als nous, fins i tot han posat un intercanviador per fer la ruta d’aquestes sis línies.

    En aquesta zona, crec que ho han pensat malament, el moviment de circulació és clarament seguint el passeig Maragall.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *