no es pot manar, no es pot descorrompre

En una entrevista algú deia que un dels problemes del nostre sistema polític occidental és que els polítics escollits no poden manar perquè tot està fet perquè no es pugui canviar res. Per posar un exemple que jo veig clarament: la línia 9 del metro a bcn la va fer el tripartit i no hi ha manera d’arreglar el bunyol ni votant a un savi.

I un altre problema que no tenim sistema d’escapatòria quan algú es comporta com un desgraciat de merda. Ara no estava escoltant a Rajoy però estava pensant en ell. Imaginem que és corrupte. La reacció és fer-lo fora, humiliar-lo, fer que la justícia se l’emporti per davant.

Demanem que una justícia aclaparadora matxaqui la persona a qui els altres li han posat tota la culpa. I ell, que segur que és corrupte, fa tot el que pot per resistir en el càrrec.

I el que vindrà després que ha aconseguit fer-lo fora, serà igual de corrupte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *