Moto X vs Galaxy S4 (USA vs Asia)

Google i el seu fabricant Motorola han presentat el mòbil “Moto X“, i sembla mentida, però és tot el que hauria d’haver estat el Galaxy S4 però, no sé què passa, que els asiàtics tenen la capacitat de comprensió del Mariano llegint un text. (fin de la cita)

Si el recordeu, el Samsung Galaxy S4 destaca per tenir pantalla de 1080p i 5”, fer fotos amb les dues càmeres a la vegada, i per allò del AirView per canviar de cançó sense tocar la pantalla. Estèticament és lleig com un pecat, lluny del design by nature del Galaxy S3.

Però ara vénen els americans, fan un telefon més gruixut, menys potent, amb una pantalla de la resolució i mida del Galaxy S3, fan que la bateria li duri més que ningú, ordres per veu que funciona, i podràs triar entre 2000 variacions estètiques. El vendran 50eur més barat que el Galaxy S4 i llavors et preguntes, en què coi han estat perdent el temps els coreans?

[editat 9 d’agost] Malauradament crec que 575usd és massa car pel producte.

Leave a Reply

Your email address will not be published.