LG G2, pantalla 5,2 i sense botons

D’aquí sis mesos podrem gastar-nos el que no tenim en un altre mòbil que valgui la pena, el LG G2. Podríeu llegir articles professionals, però jo vull donar la meva versió dels fets. :mrgreen:

El més destacable d’aquest mòbil és que encara fan créixer la pantalla una mica més, fins a 5,2″ (mireu-lo al costat d’un Galaxy S4). Ells diuen que és el màxim perquè es pugui fer servir amb una mà. La qualitat imatge serà millor perquè la pantalla és tipus IPS i no Super Amoled.

I treuen moltes tecles! No té tecles de desbloqueig al lateral ni de volum, sinó que les posen a la part plana del mòbil, just sota la càmera. També podràs bloquejar/desbloquejar fent dos copets a la pantalla. Tota una innovació, i rellevant perquè ho fem molt això d’encendre i apagar.

Malgrat tenir una pantalla de 5,2″ només és 2mm més alt que els Galaxy S4/S3. Sorprenent. És gràcies a eliminar els botons. Malauradament la pantalla té un marge negre que s’haurien d’haver estalviat.

Estèticament m’agrada més que el S4. Enlloc de tenir 4 sensors en forats negres a la part superior només en té 2. A la base té el microUSB, dos altaveus estereo i el jack d’auriculars. Trobo que han fet molt bé posant uns ‘bons’ altaveus i el jack a la part inferior.

Han posat molta importància en el so, fins a tal punt que han reescrit el component d’Android d’audio per tal de donar-li qualitat Hi-Fi.

I l’últim tema rellevant és que té el nou processador Snapdragon 800, (una bèstia), i que la càmera té estabilitzador d’imatge.

Està per veure si ens arriba el model amb targeta SD i la bateria de 3000mAh. Serà una mica més car que el S4. (que un mòbil valgui 600eur és una cosa que em paralitza)

Podeu acabeu mirant dos vídeos i recordant que Apple fa moltes llunes que no fa res de bo.

2 thoughts on “LG G2, pantalla 5,2 i sense botons

  1. consell maquiavèlic: els enllços del teu blog haurien d’obrir una pestanya nova! No pot ser que li facis la feina als altres i a canvi els navegants t’abandonin frívolament…

Leave a Reply

Your email address will not be published.