Bravo pel servei tècnic de Canon Barcelona

Jo he estat l’afortunat propietari de tres càmeres Canon, la A620, A650 i G12. I les tres se m’han trencat, i vàries vegades. Això, que seria un inconvenient per molts, m’ha permès descobrir les nombroses virtuts d’un servei tècnic que hauria de ser exemple i model de molta gent.

Rectificar és de savis, i a Canon es pot dir que han fet una foto en color de l’ancestral saviesa oriental.

Admireu la bellesa del seu portal.

Són una gent que quan et diuen “si vols tenim un paquet de reparació integral que val 100eur” és que realment et fan un preu tancat per la reparació de la teva càmera i no t’estan venent una merda d’assegurança que no faràs servir en ta vida (com fan els de Phone House quan et compres un mòbil i t’ofereixen una assegurança de tres mesos).

Cansat de llegir la lletra petita? Tranquil, ells tampoc se la llegeixen. Tot el que volen és arreglar-te la càmera. I si no poden, te la tornen sense cobrar (també m’ha passat).

Malauradament, la meva nova càmera és una Sony, i amb els de Sony si que he tingut problemes de reparació.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *