com certa llibertat

Vaig creure que el Concert per la Llibertat era un bon moviment a fer en aquests moments que ens volen fer creure que cau el suport social per independitzar-nos.

I penso que la cosa va anar prou bé. Però voldria destacar certes coses:

El que més destaco és com han arribat al poder aquest tipus de coses que fèiem abans de “sopar per la independència”. Aquestes maneres de fer tan nostrades, ja manen. I fan el que feien abans.

Aquestes coses de som tots voluntaris i tots hi posem diners, i convidem a tothom a sentir a tothom que vulgui dir algo. Tot per la causa, burro el que pensi diferent.

Això de “burro el que pensi diferent” no triga gaire a aparèixer i ja he llegit qui es queixa del que parlava de Palestina. Això ho fan per cohesionar el grup, depurar actituds i aconseguir manar. Els catalans som tan oberts que ens hem de tancar.

Molt lleig que el Barça hagi cobrat lloguer (800.000eur) per fer el concert, com si de Bruce Springsteen es tractés. Però no tenim alternativa: o ho fem i paguem, o ens posem a barallar-nos entre nosaltres.

Em sap greu que xiulessin al Ramoncín. No vaig sentir aquest tros. Espero que fos perquè no els caigui simpàtic i no pel castellà, que com sabeu, haurà de ser llengua oficial quan siguem independents per tal d’aconseguir que els castellans també votin Sí. 🙄

Parlant de tonteries, avui he llegit que els que insulten els catalans el que fan és ajudar a augmentar el percentatge de gent que vol la independència.

Sobretot que l’objectiu no es tombi, cal mantenir el mite de la Catalunya independent i no tenir en compte el que passi entremig. Ho estem fent bé Maquiavel?

2 thoughts on “com certa llibertat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *