ciutadans que caminen recte, urbanistes que fan voltes

Incivisme, ja no es parla d’incivisme. Des que els ciutadans vam fotre fora de males maneres a Jordi Hereu de l’alcaldia, ja no es parla d’incivisme. 😐

Era l’any 2009 DC (Durant la Crisi) quan escrivia aquestes lletres:

Veureu que a la dreta de la foto hi ha un tros de gespa desapareguda. Desapareguda perquè: caminante no hay camino, se hace camino al andar. Sí companys, jo sóc dels passo pel caminet enlloc de fer la volta. Prou voltes faig a la vida perquè l’Hereu em faci un circuit amb contenidors i gespa.

I ara, una legislatura més tard (4 anys), ens podem preguntar què se n’ha fet d’aquella gespa de rock, saps quina dic? Aquesta:

20130619_121439

Com veieu ara no només hi ha una drecera sinó dues, on la més recta és la més transitada. Malauradament els dissenyadors i experts urbanistes això de caminar recte no els hi van ensenyar a la carrera. Afortunadament, un cop han marxat, els ciutadans podem tornar a fer el que ens sembla.

Si tant sols trobéssim la manera de comunicar aquestes necessitats cap amunt, als que manen. Com ho podríem fer? A dins d’un sobre potser, no?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *