vine al CAP i puja les escales

DSC02356

Què fan aquesta gent? Ha vingut l’Artur Mas a conèixer la voluntat d’un poble? No, estan fent cua per pujar a l’ascensor. L’ascensor social? No, l’ascensor capitalista.

Si us hi fixeu veureu que hi ha molta gent i dos ascensors. Un no funciona i de fa mesos. Per això ho poso al blog. Semblarà poca cosa, però és molt frustrant que en el típic edifici públic de disseny que haurà costat 50 milions (ei, goteres dels Encants), ara estiguem sense un dels ascensors. Això si, hi ha panels de fusta a la paret, torneu-vos a mirar la foto i admireu-los. Els usuaris els utilitzem per fer colorteràpia tot donant-hi cops de cap.

Aquí teniu el resultat, gent gran amb crosses i bastons pujant per les escales.

DSC02340

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *