mòbil Android ZTE Grand X: dos sims, 4,3″, 150eur

Per 150eur he comprat el mòbil ZTE Grand X al venedor ZTE d’eBay. Recordeu que és el preu de comprar-lo lliure.

Aquí el veiem entre el ZTE Blade (un mòbil de pantalla 3,5″) i el Galaxy S3 (de pantalla 4,8″)

IMG_0516

A la foto he alineat la part inferior de la pantalla per comparar-les visualment prescindint de la carcassa.

És un mòbil semblant al Samsung Galaxy S2 (aquí estan comparats), amb menys memòria (4GB, te’n deixen 2GB lliures) però amb millor resolució 540×960 envers els 480×800 del S2.

Els seus punts forts són:

  1. pots posar-hi dues targetes SIM. El cas típic és posar-hi el Sim de la feina i el privat, així no has de carregar dos mòbils.
  2. La pantalla de 4,3. Molt gran. Ja veieu a la foto la gran diferència amb la pantalla de 3,5 i com està més en la línia del Galaxy S3. I té resolució 540×960, que no arriba als 720×1280 del S3, però està molt bé.
  3. Tot això no serviria de res si valgués 300eur, però és que en val 140eur! Imbatible.

El següent mòbil per preu seria el Nexus 4 de LG i Google, però val 300eur (el doble) i no pots treure la bateria, no té dual Sim, ni té lector targetes SD (encara que té 8GB de memòria).

Fins aquí el comentari del que és rellevant per decidir comprar-lo. Quan aneu a mirar mòbils el més important és la mida de pantalla i resolució, i el preu.

La veritat és que tal com diuen els italians, resulta incòmode que només puguis encendre el mòbil des del botó superior, i més quan t’has acostumat al botó lateral i frontal del Galaxy S3.

4 thoughts on “mòbil Android ZTE Grand X: dos sims, 4,3″, 150eur

  1. a mi el botó superior m’anava bé amb el mòbil de 3,5″, però en el de 4,3″ ja està massa amunt per arribar-hi amb una mà. En el Galaxy S3 el botó frontal va molt bé perquè està a la part baixa des d’on agafes el mòbil, i el lateral va bé perquè no està massa amunt. En el vídeo dels italians es veu clar? Com l’agafes tu?

  2. L’agafo normal 😛 Jo tinc el htc one x i malgrat és gran encara arribo… suposo que també afecta el fet que no m’agrada portar-hi funda i amb els botons laterals i/o frontals al portar-ho a la butxaca constantment l’estaria activant.

    Tot i que segurament el que passa és que som uns animals de costums, i jo m’he acostumat de fa anys a tenir el on/off a la part superior 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *