el tomàquet de l’Albert Rivera

Fa sis mesos ja en vaig parlar, però com a ciutadà que em preocupen els problemes reals (com al PSC) crec que s’hauria de fer alguna cosa amb el nacionalisme excloent del Carrefour. Espero que ara que la notícia arriba als interwebs la cosa comenci a créixer i no pari fins que, discretament, es vegin militars als supermercats (vetllant pel bé de tots, com ha de ser).

20130525_143717

No em digueu que la situació no és super-greu! Per un costat tenim tomàquets amb la senyera i un cartellet dient que són d’aquí, i en un racó (ho han sentit bé) posen els tomàquets d’España sense cartell, ni bandera i per recotxineu, més cars!

Jo espero que l’Albert Rivera en parli a Intereconomia el pròxim dia que hi vagi, que com que és a Madrid no hi pot anar sempre.

És que sembla que no passa res, i està claríssima la intencionalitat de rentat de cervell que patim tots els catalans, vull dir, tots els españols. Ah no, només els catalans, perdó, vull dir els españols que casualment viuen a Catalunya. Prou privilegis, tomàquets per tothom.

S’està adoctrinant el pobre ciutadà que després va a votar sense tenir ni idea de res i havent-se menjat uns tomàquets amb senyes identitàries. S’estan infiltrant tomàquets radicals entre la població. Rivera, pren-ne nota, per quan vingui un altre juny.

Que vingui el Ministro de Agricultura i posi fi a aquest trencament flagrant del principi d’igualtat.

El pancatalansime i el tomacatalanisme s’enriqueixen a costa de tots els españols venent tomàquets que no són de tots sinó només d’ells. I discriminen el tomàquet español, impedint que els extremenys es puguin guanyar la vida, i tenir diners per agafar l’AVE.

Espero que prenguin nota d’aquests episodis clars d’autoritarisme previs al que sigui que vindrà, que no serà un referèndum perquè és ilegal, però estigueu atents, que el nacionalisme és capaç de tot, tant d’impedir que es voti, com d’amagar que la majoria està a favor nostre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *