Aznar, psicopatologia conjugal a Antena 3

Tinc ganes de comentar l’entrevista a l’Aznar d’aquesta nit.

Val la pena comentar l’entrevista perquè l’Aznar és un psicòpata que ha creat un imaginari colectiu de molta força.

Un psicòpata (ho diu internet) és algú simplista i superficial, egocèntric i grandiloqüent, falta de remordiment o culpa, falta d’empatia, comportament antisocial adult.

ANTENA 3 TV – Vídeos de Entrevistas TV – 21 de Mayo de 2.013

Punts que destaco de l’entrevista:

Crec que s’agafarà els dits amb el tema dels sobres de Barcenas. Diu que no ha cobrat mai res fora del que surt als comptes. Diu que la seva declaració de renda és confidencial (perfecte) però que no té cap problema en explicar-ho tot. Fa pinta d’estar mentint dient frases que literalment s’ajusten a la realitat però si se sabés tota la veritat quedaria en pilotes.

Fa gràcia que ataqui El País (per haver-se atrevit a publicar les fotocopies de Barcenas) dient que tenen problemes econòmics i han venut la cadena Cuatro al Berlusconi que té problemes judicials. Entra en la dimensió desconeguda quan diu que no podran fer front a les condemnes judicials per haver fet el que han fet. Està claríssim que és un psicòpata. És el dolent de la película saborejant el seu pla malvat quan tot el públic veu que desvarieja.

El seu imaginari españolista és trist i partit, que deien els convergents del tripartit. Reclama complir la llei quan ells se la salten en contra els catalans sempre que poden. És veritat que el PSOE és un partit acabat i que els nacionalistes s’han convertit en secessionistes, i per què? Per culpa del PP! Cec, ets un cec. Aznar, tu has destruït España. Tu has trencat el pacte constitucional.

aznar

Falta de remordiment o culpa quan l’entrevistadora li diu que ell va cedir la sanitat pública a les autonomies. I respon que ja va avisar que no es podia superar l’Estat d’Autonomies i que faria no sé què per recentralitzar dient que això que ell faria està en el programa electoral del PP i per tant és culpa de Rajoy.

És trist veure com insisteix en que quan ell manava va fer cinc milions de llocs de treball, i que la culpa és dels que ho van heredar, quan és evident que l’economia española era un castell de cartes repartides entre els quatre oligarques del palco del Bernabeu.

És sorprenent que quan li pregunten per un pacte d’estat liderat pel Rey, respon que és la majoria del PP la que ha de liderar, i més endavant diu que el futur d’España tindrà “el amparo y impulso” del Rey. És a dir, el Rey al marge. (Juanca, aquest paio és més perillós que una bandada d’elefants)

Total, que li preocupa “el porvenir de los españoles”, encara que la meitat són socialistes en extinció, l’altre meitat nacionalistes que volen marxar d’España, i l’altra meitat tenen a Rajoy i altres dirigents inútils que no fan el que ell sap que s’ha de fer. Grandiloquència, falta d’empatia, comportament antisocial adult. Un piscòpata. Però no tornarà a manar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *