provant Evo Banc

Mentre esperem l’assalt dels alemanys i compartim el que tenim amb els castellans, en algun lloc hem de guardar el que ens queda. 😕

Jo ja no tinc confiança amb La Caixa, són els primers que assalten els meus estalvis. Així doncs he sortit a la recerca d’un nou banc.

Dels de Triodos no me’n crec ni mitja paraula. Igual que no em creuria gens un soci que m’expliqui és bona persona.

Un banc que podria ser potencialment el meu banc seria Banc Sabadell. Ja sóc client de Caixa Enginyers, i va bé però no té res que el faci particularment atractiu.

Així doncs m’he endinsat en provar Evo Banc. A part de l’Eva Ruiz que no respon els emails, la resta bé.

Llista d’avantatges:

  1. Per mi el més interessant és que et tornen cada mes un 1% del que t’hagis gastat amb la targeta de crèdit.
  2. El segon avantatge i per alguns el primer i més important és que pots treure diners de qualsevol caixer español sense pagar comissió. Això és pràctic per no haver de buscar “el teu caixer”. Realment s’agraeix quan estàs al carrer i necessites diners.
  3. el tercer punt és que no cobrin comissions. No en tens per targeta de crèdit, ni manteniment, ni transferències, ni treure efectiu en caixers. Ni tant sols per fer transferències dins d’Europa.
  4. Aquest és molt destacable: el compte a termini et dóna el 2% d’interès, cobrant interessos cada mes i podent retirar els diners el dia que vulguis. I a més, el que tens de més de 3000eur t’ho treuen del compte corrent i ho posen a termini automàticament. Així no has d’estar pensant si és convenient o no posar-los o treure’ls.
  5. Aquest ha estat una sorprès: l’aplicació per Android va molt bé. No és un prodigi, però funciona bé. Això és molt sorprenent perquè en altres bancs va fatal. I és tremendament pràctic mirar els extractes des del mòbil.

En resum, et premien més i et penalitzen menys que altres bancs. 😀

Jo veig que Evo Banc no és un banc convencional sinó que és un producte dissenyat i empaquetat Ready To Go. Això és bo? I tant. És un banc que és un producte de consum igual que ho és una hamburguesa del Burger King, unes bambes del Decathlon o un moble d’Ikea.

El condicionant per tenir aquest compte corrent és que ingressis 300eur provinents d’altres bancs, que tinguis 5 rebuts domiciliats, o la nòmina (crec). El que jo faig és portar 300eur cada mes d’un altre lloc.

És un banc que com a producte de consum que són, funciona bé si el consumeixes. No és per obrir un compte i fer un moviment al mes.

Tampoc té gaires oficines, però com que el producte és estàndard no necessites gens anar a l’oficina.

Qui són Evo Banc? Són els de Nova Caixa Galicia. Uns que van ser rescatats fa un temps i que no va fer tant soroll com Bankia perquè són de Madrid ni tampoc com CatalunyaCaixa perquè són catalans.

Són de confiança? Jo diria que si. Els altres que queden per provar són ING Direct, però tampoc li veig cap avantatge respecte Evo.

[editat 2 juny] una altra cosa bona és que et poden enviar per email una llista del que t’has gastat amb la targeta de crèdit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *