noves tarifes de quatre i deu euros de Simyo

A mi m’agraden molt les tarifes de Simyo, perquè pagues el que consumeixes i perquè els preus són baixos. També perquè són fàcils d’entendre.

Us volia comentar dues noves tarifes que considero molt interessants. Pel que estic escrivint sembla un publi-reportatge, però no, ho escric perquè ho penso. 😛

Tenen una tarifa de quatre euros de consum mínim al mes amb trucades a 5 cèntims/minut pagant establiment (15¢) i et donen 100MB. Com a norma general fem trucades d’un minut, per tant aquí pots fer (0,15+5)*20=4eur pots fer 20 trucades al mes. Tens 20 minuts de trucades i 100MB per 4eur al mes. Està bastant bé. Tenir un preu tan ajustat a la baixa és difícil.

Si fas servir més el mòbil tenen la tarifa de deu euros que a mi em resulta molt interessant. Analitzem que gastessis els deu euros a parts iguals entre internet i trucades: les trucades no tenen establiment i valen 8cèntims 0,08*60=4,8eur pots fer 60 trucades d’un minut. I internet val 0,8¢/MB això vol dir que tens 0,8¢*600=4,8eur tens 600MB per 5eur. Tens 60 minuts de trucades i 600MB per 10eur al mes. Amb l’avantatge que si un mes truques menys, tindràs més MB d’internet, i al revés. El gran avantatge d’aquesta tarifa és que no té cost d’establiment que són 15 cèntims, i és un cost que acaba fent pujar molt la factura.

Resum a la pràctica: primer t’apuntes a la tarifa de 4eur i si durant dos mesos pagues més de deu euros, llavors et passes a la tarifa de 10eur.

El gran avantatge d’aquestes tarifes és que tens trucades i internet junt. En altres companyies et donen preus per separat, per aconseguir que acabis pagant més. 👿

Vigileu també amb companyies que per 20eur et donen 500 minuts i 1GB (hola Movistar Fusion) i cada mes no parles ni 100 minuts ni consumeixes 300MB.

Per controlar els minuts, megabytes i cost total jo faig servir el programa Call Meter 3G, té uns widgets amb barres de progrés que són fantàstics.

I si voleu una simulació de factura com si ja fóssiu de Simyo, instaleu el programa Encoge tu factura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *