no tenim dret a decidir, tenim l’obligació de moure’ns

Després de sentir a RAC1 que el conseller de justícia diu que no podrem fer una consulta, també RAC1 diu que s’estan refent ponts amb Madrid i que l’explosió d’independentistes és cosa del passat. Després de llegir un altre debat sobre el castellà aquí o allà, si som independents, quan en siguem, què?

Vull demanar-vos que vingui algú i mati el dret a decidir. Que n’estic molt cansat, que ja no puc més, que m’és igual!

El Pujol es va passar anys intentant coses per tal d’afavorir Catalunya. Per què ara hem d’aguantar el Mas que també va provant coses a veure si a més de votar-lo aconsegueix que els que no el voten també s’ajuntin al que ell vol?

Són els nostres representants polítics, que pensin què s’ha de fer, i ho facin. Ja està! Que deixin de si sumen més o menys a priori i que facin el que és sensat de fer. I a posteriori ja decidirem si els tornem a votar o no.

Cansa un ou veure com estem decidint si podem decidir i quan ho tinguem segur i haguem convençut als que potser no ho tenen tan clar, llavors tots junts i ben decidits decidirem prendre una decisió que encara no està decidida.

Ja n’hi ha prou de decisions estranyes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *