Sandro farà petit el Barça, part VII: perquè és un inútil

Abans que juguem contra el Milan dimarts que ve, voldria resumir el que hem vist recentment en les poques ocasions que el Sandro obre la boca.

El meu resum és que el Sandro és un inútil. El típic escalador que fa contactes perquè l’ajudin a pujar però que està discapacitat per fer res.

Jo mateix deia que el Sandro és el Gaspar del segle XXI, però té un defecte que el Gaspar no tenia: que ho vol canviar tot. El Gaspar com a mínim era un inútil reconegut i com a tal no s’atrevia a fer certes coses.

El més trist és veure com ha volgut ell solet tornar a portar violents al camp. Tan fàcil que era no fer res i mantenir la inèrcia del Laporta, i va haver de firmar un pacte pre-electoral amb els Boixos. I per si no era prou cagada, després ho nega, i si no fos prou s’ha passat mesos venent-nos la “grada jove” com a excusa per colar-los, per si no era prou els Mossos li diuen que no, per si no era prou ell els cola igualment al camp, per si no era prou els ven les entrades a 10eur (mentre hi ha 7000 socis esperant seient, i recordeu que va impedir que hi hagi més socis), per si no era prou tiren una bangala, per si no era prou els Mossos li diuen que és un inútil, per si no era prou surt ell dient que els coneix i són uns bons nois. En fi.

Ei, encara una altra: per si no era prou surt el Freixa a fer el ridícul a Catalunya Ràdio al Club de la Mitjanit dient estúpideses com que el pacte pre-electoral amb els Boixos no era per tenir suport electoral, i acusant als locutors d’haver-ho dit. Excusatio non petita, accusatio manifesta.

Un altre tema en que el Barça ha fet el ridícul és fent-li dir al Roure abans del partit contra el Madrid de tornada de Copa que els arbitres sempre van en contra nostra. Va ser estúpid no perquè no sigui veritat, sinó perquè no serveix de res i permet als àrbitres exhibir-se “con orgullo y señorio”.

Que els àrbitres estan comprats és una veritat com un temple provat en el mateix partit, però ells que representen el club haurien de saber quin discurs volen mostrar. I en això Herr Guardiola feia diana: deia que ser àrbitre és molt difícil i que un club com el Barça és tan gran, els jugadors tan bons, que si no guanyem no és per l’àrbitre.

Aquest raonament el fa perquè ja sap que els àrbitres estan venuts a la causa española i no s’hi pot fer res. Alaba els àrbitres dient que és una feina molt difícil perquè després sigui la resta que puguin dir que realment aquell àrbitre no és tan bo, per tant amb aquesta frase Guardiola està posant un nivell als àrbitres. I dient que el Barça és un club tan bo que no pot excusar-se amb els àrbitres el que està fent és màrqueting, explicar a tothom que el Barça és un super-club. Mireu si és bo aquest màrqueting que ara cobra 17Meur/temporada per entrenar el Bayern.

Una altra estupidesa del Sandro és que el Tito estigui malalt i surti ell a dir que seguirà encara que ens costi tots els títols. Aquesta frase al seu minúscul cervell li deu semblar que el fa super-honorable i humil, però no és més que una imitació barata i tonta perquè el que diu realment és que li importa una merda l’aspecte esportiu. I s’està posant a ell mateix entre espasa i paret pel que pugui passar d’aquí uns mesos.

El Sandro s’ha escudat en moltes decisions dient que “el cos tècnic ens ha demanat tal cosa” i ara ell mateix decideix cegament el futur del cos tècnic? Tot és mentida. Ja us ho dic jo. Tot són excuses que a ell li sembla que queden bé.

I acabem amb la samarreta. Diu que per “està a dalt” necessitem recursos i com que no volen vendre patrimoni, augmentar les quotes i no poden cobrar més per drets televisius, doncs toca vendre la samarreta als mateixos que els hi va vendre fa un any, quan va treure Unicef per posar Qatar Foundation dient que total també són altruistes.

Quedeu-vos amb això: per “està a dalt” hem de fer propaganda de Qatar Airways, però no passa res si ho perdem tot per no tenir entrenador. Poc que parla i se li veuen les mentides a tres terabytes de distància.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *