mòbil Android per 100eur, trucades i internet per 10eur/mes

He estat pensant en totes les opcions, possibilitats i necessitats de telèfons i contractes. I ja he trobat el pack perfecte apte per a tothom. 😎

El primer element és el mòbil. Ha de ser Android, ha de tenir la pantalla gran, ha de ser barat, ha de ser lliure.

Ha de tenir la pantalla gran per poder veure-ho tot, ha de ser barat per estalviar-se diners i ha de ser lliure perquè més endavant el puguis fer servir en altres companyies.

Crec que la millor opció és comprar un ZTE V790 (Kis III) de pantalla 3,5 polzades (320×480) per 100eur o el V970 (Grand X) de pantalla 4,3 (540×960) per 150eur. Compareu-los, val la pena el V970. Els dos els trobareu a subasta a la botiga eBay de ZTE.

Penseu que el ZTE Grand X (el model V970) el venen a Yoigo per 150eur amb permanència de 24 mesos! Per tant, esteu comprant bé. I sapigueu que un telèfon equivalent marca Samsung val el doble. 😕

Per la tarifa crec que el millor és la SimYo de 5 cèntims. Que et dóna 555MB d’internet i té consum mínim de 7eur.

Penseu que SimYo permet fer servir Skype, cosa que Yoigo no permet si no compres, a més, el “bono voz ip”, que sol ja val 6eur/mes.

I recordeu que el consum mínim de 7eur vol dir que pagues 7eur per 555MB d’internet i a més pots fer una trucada d’un minut gratis cada dia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *