l’euro-cementiri té un Xipre

Jo també veig similituds entre “Merkel” i Hitler. Entre cometes perquè ves a saber com és aquesta dona.

Era Xipre un casino paradís fiscal? Sí, i estava a dins de l’euro des del principi i amb dret a veto. I és així perquè ho han volgut els altres estats. Això ho deia Ferran Brunet a l’Agora.

Estan orgullosos els alemanys de la seva economia i productivitat? Sí, i si jo fos alemany també em comportaria com un alemany.

Estem enfadats els “del sud” pel seu comportament? Sí, i tenim motius. Si no volien compartir Unió Europea amb nosaltres, no haver posat 50.000 Lidl a casa nostra.

Es mereix Xipre un assalt a mà armada per part del FMI, BM, troika i altres éssers que no actuen públicament? No, i són uns fills de puta. Així de clar.

El problema és l’Euro, en tant que ens uneix, i en tant que només uneix la moneda. A l’Euro manen els rics. Però no manen els rics igual que manen els rics en una democràcia. Manen el rics en tant que van a Xipre i tallen el coll de tothom “perquè té un deute”.

Si la Merkel vol manar, que mani. Però que mani manant. No pot manar a Europa manant a Alemanya i sortint a l’abordatge dels països veïns.

Es diu que Alemanya hi està posant molts diners en això d’Europa. Coi, és que les guerres són cares i Alemanya està en guerra contra tothom. Per això li surt car a Alemanya, i ens està enfonsant a tots.

Vade retro Alemanya. No volem compartir res amb tu. Si ens vols vendre els cereals del Lidl, aquí manem nosaltres.

Oi que la Merkel en teoria es preocupa per tots els alemanys perquè sinó no manaria, doncs que es preocupi dels que viuen a Xipre. Aquest és el problema. Si només hi va per cobrar deutes és una filla de la grandíssima puta. I com a tal, ens la menjarem viva. No sé si m’explico.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *