La Vanguardia anuncia boda entre Mas i Rajoy

M’he queixat del diari Ara, però avui la portada de La Vanguardia els deixa en ridícul a ells mateixos de forma identitària.

He tret la foto del Toni Soler:

BGcLk-DCcAAFKCH.jpg large

La Vanguardia ja va intentar ‘crear realitat’ durant la campanya electoral quan volien majoria absoluta pels homes de Mas, i ens manipulaven anunciant que CiU moderava el seu ascens. Quin ridícul.

Avui amb la frase “Rajoy i Mas segellen amb un dinar l’inici del diàleg”, La Vanguardia ens anuncia el proper enllaç matrimonial de dos famosos, sense res més a dir. Propi de diari de premsa rosa.

Fixeu-vos en la paraula “segellen” per dir que l’enllaç és fort i durador. “amb un dinar” per donar confiança i signe de confort. “inici” per donar esperança de que segueixin junts. “diàleg”, el que España ens dóna cada vegada que els catalans volem fer alguna cosa. 😡

Els lectors hem de veure que aquest titular no diu res. Zero de contingut real. 100% en intencionalitat política manipuladora.

Foto de la portada sencera:

lv dinar

El detall que més m’empipa és que l’última frase és “discrepen en la consulta”. Quina vergonya. Tot el titular per dir que han dinat, i a la part final de l’última frase ens revelen que discrepen en l’única cosa nova dels últims anys.

One thought on “La Vanguardia anuncia boda entre Mas i Rajoy

  1. Pingback: La Vanguardia anuncia reformes españoles | nunca nueve

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *