ja heu vist el Galaxy S4?

(segona part de l’escrit ja hem vist el Galaxy S4)

Llista d’inconvenients del S4 respecte el S3: no és prou arrodonit, és xato de dalt i baix cosa que fa efecte de “caixa”.

El botó d’encès no serà tan pràctic de prémer perquè no sobresurt prou i perquè en el S3 el lateral no era pla sinó arrodonit (cosa que anava molt bé per agafar-lo amb la mà i la corba facilitava encendre/apagar amb el dit). El deuen haver fet més enfonsat perquè el lateral és pla i no s’encengui accidentalment (al Nexus 4 és semblant), però acabes amb dos problemes: botó enfonsat, lateral poc ergonomic. 😐

Han fet malament posant els botons de volum més amunt perquè precisament sent un mòbil gran no havies de moure el dit fins a dalt de tot per canviar el volum.

Veig que deuen haver fet fora el dissenyador ‘inspired by nature‘. Haurem de veure quina sensació fa el S4 a la mà, però la textura de rombes de la carcassa i a sota el vidre, així com el lateral pla enlloc de corbat com una petxina (ja ho he dit més amunt), la línia corba també perduda que feia la tapa amb el marc del mòbil, part superior i inferior més xatos (també ho havia dit), doncs el fan més antipàtic.

Quin inútil ha decidit posar l’obertura de la tapa al lateral enlloc “d’amagar-la” a la part superior com en el S3?

Una llàstima haver perdut aquest tacte.

One thought on “ja heu vist el Galaxy S4?

  1. Pingback: ja hem vist el Galaxy S4 | nunca nueve

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *