ja hem vist el Galaxy S4

Què és el més sorprenent del nou Samsung Galaxy S4? Que té la mateixa mida que el S3, lleugerament més estret i prim. Fotos.

Això és sorprenent perquè la pantalla ha crescut de 4,8 a 5 polzades (amb el doble de píxels). En aquest enllaç podeu veure S4 i S3 costat per costat. I aquí les diferències tècniques.

Crec que és un encert que hagin mantingut la gama S4 pels que volem poder fer servir el mòbil amb una mà enlloc de deixar-se arrossegar per l’èxit del Galaxy Note. Poseu el cursor en ‘Compare Sizes’ i veureu la diferència.

Tot això demostra l’encert del disseny del S3, que és prou curvilini com per ser còmode a les mans. I prou gran com per marcar diferències.

El S4 és la versió millorada del S3. Millor pantalla, bateria, càmera, processador. Per això penso que el S4 serà la versió ‘de luxe’ del mateix producte. També es diu que renovaran el S3 amb millor bateria i pantalla.

Per tant, preveig un Galaxy S3 a millor preu perquè el compri tothom, i un S4 pels que ho volen tot. El S4 crec que el podrem comprar d’aquí un mes per 600eur.

Per favor, que ningú caigui en la temptació de comprar-se un S2. No és “la versió anterior”, és un telèfon dolent i car.

(segona part de l’escrit: ja heu vist el Galaxy S4?)

One thought on “ja hem vist el Galaxy S4

  1. Pingback: ja heu vist el Galaxy S4? | nunca nueve

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *