ens acorralen des de TV3

A mi em sembla ridícul el joc de sotamà que estem veient aquests últims dies per part del poder establert per tombar la voluntat democràtica de canviar el sistema polític a Catalunya.

Redreçar el clam per ser un estat exercint condicionants i estratègies per limitar-nos. És ridícul perquè tot el que fa és mostrar la patètica situació que tenim a dia d’avui i que aquests quatre poderosos volen perpetuar. Quan el que haurien de fer és mostrar que la situació actual és desitjable i bona per tots.

Si hem de viure associats amb España és perquè és bo per tothom. Enlloc d’això, mostren que són uns desgraciats fills de puta. Cosa que no diu gaire a favor seu.

Dit això. Com que no miro gaire la tele, voldria deixar per escrit les quatre idees que han venut alguns tertulians a TV3. Que intenten vendre com fets consumats i establerts, però no en són.

També s’hi han dit coses sensates, però les veig normals i reals i per això no les destaco.

Comentaré aquest vídeo:

La tertúlia i entrevista a Marta Rovira – Televisió de Catalunya

Per començar dir que la Ariadna Oltra és molt mal-educada. Talla contínuament i segueix parlant mentre l’entrevistat parla per imposar-se-li i hagi de callar. És alucinant. Si fos jo l’entrevistat li cantaria quatre de fresques.

Les tres idees que vist repetides per varis tertulians són:

  1. Rajoy no acceptarà la consulta.
  2. ERC s’ha de posar d’acord per acceptar retallades.
  3. Rajoy i Mas s’han de posar d’acord.

Com veieu, en aquestes tres idees la democràcia brilla per la seva absència. És un intent perquè la democràcia no canviï res, i els nostres representants acceptin tot amb el menor sobresalt possible.

Voldria donar el premi Curt D-Gam ALS al tertulià Ricard Fernández-Deu. Ara veig que el bon home volia ser candidat del PP. 🙄 Però li van dir que ell tampoc té dret a decidir res. :mrgreen:

Els meus consells pel futur d’aquests dies:

L’Artur Mas ha de vigilar, que recordi que en política es pot fer tot menys el ridícul. El seu CiU no té claríssim la independència, i no voldria veure com ens venen que hem aconseguit això quan ens han donat a entendre que aconseguiríem allò. No crec que el Mas ho faci, però el partit és CiU.

Els d’ERC ja veig que vigilaran de no acceptar retallades per aguantar un president Mas que no s’acaba de moure endavant.

Hem de saber què volem, en quines persones creiem, i no deixar que els espantalls que treguin en escena ens afectin.

I no caiguem en la temptació de pactar i repactar, per tal de no fer res.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *