vols un número de telèfon gratis?

Yuilop és un programa d’Android (i iPhone) que ja fa temps que corre. Serveix per trucades gratis entre els que ja tenen el programa instalat i tenen internet (una cosa que fan molts altres programes). També permet trucar a telèfons normals (cosa que també fa Skype, Fring, ooVoo). Però, atenció, posem música alegre, perquè no et fan pagar per aquestes trucades. 😯

La manera de pagar-ho és aficionant-te al programa. Tenen el que es diu “energia” que te la donen si t’instales jocs al mòbil, o fas mil rucades. A mi això em tira una mica enrera perquè viure supeditat a la publicitat és un conyàs de la hòstia. Tot i així també s’ha de reconèixer que no haver d’ensenyar la targeta de crèdit es una bona manera d’invitar-te a casa seva.

Després de trucades per internet gratis i la possibilitat de trucades convencionals a canvi d’energia, ara el programa t’ofereix un número convencional per rebre les trucades, gratis també i que guanyes energia quan et truquen. Amb la qual cosa es tanca el cercle energètic del “tu me das, yo te doy”. 😆

Es nota que el fundador abans treballava a Simyo i no s’ha quedat fent un clon de Skype sinó que vol cobrir totes les situacions de comunicació per telèfon reduint el cost i la facilitat d’accés.

Cal dir que el programa no té ni videotrucades ni versió per Windows.

A partir d’ara en Barcenas quan vagi a Suïssa ja no haurà de pagar roaming per les trucades i s’ho podrà gastar tot en xocolata.

[editat maig 13] he acabat desinstalant l’aplicació perquè gasta molta energia i quan vols fer una trucada a un altre usuari yuilop l’usuari no rep la trucada perquè el mòbil està adormit.

[editat maig 31] he tornat a instalar l’aplicació desactivant el “background mode on” (que ve desactivat per defecte) i gasta menys bateria. Important també que per cada minut de trucada al teu número Yuilop et donen 2,5 unitats d’energia. També és bo saber que pots instalar Yuilop a qualsevol tauleta que no tingui targeta SIM, i rebre trucades al teu número Yuilop. Ja no necessites targeta SIM per tenir telèfon!

One thought on “vols un número de telèfon gratis?

  1. Pingback: WhatsApp passa factura | nunca nueve

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *