vols un iPhone? compra’t un telèfon

Aquest diumenge el diari Ara fa un homenatge al MWC i tuneja el diari a lo ‘cellphone’ i entre d’altres a la pàgina 12 hi fiquen una guia de preguntes-respostes per anar triant i on t’acaben dient quin mòbil has de comprar segons has respost.

Malauradament la guia està tant mal feta que la segona pregunta és si vols un iPhone! Al loro que si a la primera pregunta deies que no volies un telèfon amb aplicacions et recomanaven un “telèfon bàsic” i afegien “tipus Alcatel”. Flipa. Si fos d’Alcatel els portaria a juzgat, que és com arreglem les coses en aquest país.

La guia està basada en l’iPhone, sembla que no hagin vist res més en la vida que presentacions del Steve. Penseu que hi ha tota una branca de preguntes on t’acaben recomanant Blackberry, Nokia i HTC que surt de respondre no a la pregunta “vols que s’assembli tant com sigui possible a un iPhone, però que sigui més assequible?”. A part d’això la pregunta està mal feta perquè no se sap si és que no vols que s’assembli o vols que s’assembli però no cal que sigui més assequible. I a més, la pregunta anterior ja era si et podies permetre un iPhone, així que… 🙄

Fixeu-vos que raros són que el motiu per recomanar el mòbil Nexus de Google és per “tenir assegurades les versions més recents del sistema operatiu”! Prou incerteses té la vida com perquè els del diari et fiquin el neguit de no tenir assegurades les versions recents. 😆

I m’agradaria saber qui respondrà que no a la pregunta “vols que sigui molt, molt, però molt barat?” No! Per favort! No vull que sigui molt molt molt però que molt barat! Què diran els amics si em veuen amb un mòbil molt però que molt barat?

En resum, un desastre de guia.

Així doncs faré la meva guia-homenatge. Com que no treballo amb un iMac sinó amb teclat, per seguir la guia heu de saltar a la següent pregunta si és afirmativa, i si és que no, llegir la resposta. Comencem:

Saps què és un iPhone? No. Compra’t qualsevol cosa.

Vols que tingui una pantalla com l’iPhone? No. Compra’t qualsevol Android. Però fixa’t en la resolució de pantalla. No és el mateix 240×320 que 320×480. És el doble de millor. I 480×800 és més del doble del doble.

Vols que tingui la pantalla més gran que l’iPhone? No. Compra’t un iPhone, pesat.

Vols que sigui millor que un iPhone? Canviar la bateria i llegir targetes microSD? No. Compra’t un Nexus 4.

Si has respost que si a tot, compra’t un Galaxy S3, o espera’t al Galaxy S4 que sortirà el proper Març.

Fins aquí la meva guia satírica posant l’iPhone a totes les preguntes, i sense fer el préssec, que era el més difícil.

2 thoughts on “vols un iPhone? compra’t un telèfon

  1. A veure, no és el fervor pel S3 en si mateix, és fervor per un mòbil de pantalla gran (aprox 5 polz) i de resolució alta, 1280×720 en el cas del S3. Si que tinc fervor per una bateria llarga com la del S3.

    I també m’agrada molt poder posar i treure targetes microSD. A més de les 16GB que té el mòbil li pots posar moltes més i quan tu vulguis. Jo crec que això està molt bé i tindria un problema si només tingués les 16GB del mòbil, de les que només et deixen 12GB disponibles.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *