La Vanguardia privatitza els articles

Ara fa uns dies La Vanguardia va imposar una reforma laboral als seus lectors i hauran de cotitzar per llegir certes notícies. Això curiosament no ha estat notícia i ho han colat com un polític al mes d’Agost.

Des del desconeixement que em permet saber tantes coses, diria que CDC ha enviat un whatsapp al Comte Godó i li han dit que degut al baix rendiment de votants conversos a la causa convergent es veuen obligats a donar-los menys diners per properes guerres santes (hola ERC).

Llavors el director José Antich ha sortit del cònclave dient “no habemus plata” i s’han inventat això de fer pagar la gent que vulgui llegir els articles.

Jo hi veig dos problemes:

1) Ells mateixos han estat regalant notícies als lectors d’internet innundant-nos fins que rebentem. Com un banc qualsevol regalant diners perquè ells s’emporten una comissió. Els usuaris ens hem acostumat a llegir-ho tot quan teníem diners i ara que ja no en tenim volen que paguem?

Que paguem pel mateix que teníem? 100eur l’any? Per anar bé ens haurien d’oferir més i fer-nos pagar menys. Però posar un peatge perquè ets de La Caixa tot el que farà és que els usuaris es quedin tristos cada cop que obrin un article i vegin dues línies de text i quatre (sí, quatre) anuncis.

2) El segon problema és…

La versió completa d’aquest escrit és només per subscriptors.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *