espionatge a la espanyola per tapar democràcia a la catalana

Estava escoltant el noticiari de RAC1 d’aquest migdia i veig clar que els informes de Metodo3 són un tsunami creat per pertorbar la democràcia a Catalunya.

Es diu que és molt fort el que ha passat i s’ha d’investigar molt i molt i deixar-ho tot al marge. I ja tens l’objectiu perseguit: que Catalunya no segueixi endavant.

I és una cosa que La Vanguardia, RAC1 i 8TV apreten perquè passi. Per terra, mar i aire per condicionar la societat catalana. Ocupar l’espai mediàtic central que fins ara ocupava TV3.

Escolteu el noticiari i veureu com es passen tot els minuts inicials amb molta excitació parlant d’espies, detinguts, CNI, advocats, etc.

I la següent notícia és que a ERC també són corruptes perquè un va cotitzar uns dies que li faltaven per cobrar l’atur i et diuen que Inspecció de Treball ho està investigant per dir-te que és sèrio. Això al minut 7.

I al minut 8 acusen a Artur Mas de no haver comparegut per parlar del tema de corrupció, trames d’espies i diuen que hi havia “petició unànime de la resta de partits de l’oposició”. Que fort. Posant èmfasi en UNANIME perquè tothom vegi que estan sols. I parlant de “partits de l’oposició” per donar a entendre que el govern és ERC i CiU, que si recordareu impedir que ERC es quedés a l’oposició va ser un dels temes que es perseguien.

El meu resum d’aquesta última notícia és: “el govern i el partit de l’oposició es neguen a participar al safareig d’aquests que han tret uns informes ara i ara mateix també han vingut d’España a detenir, obtenir informació i impedir-la a les institucions polítiques catalanes”.

El que jo veig és que Grup Godó té dues pedres fer fer caure: Artur Mas, que realment vol fer el camí cap a la independència, i ERC que realment és un partit que vol la independència.

En resum, que el Comte Godó és un “grande de España” i està al servei de sa majestat.

I no oblidem això:

Ramon Tremosa: Tinguem-ho present. Thomas Becket a Enric II: “per dominar un poble conquerit no cal la violència, només se l’ha de corrompre”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *